Stylist van Vonne’s homestyling!

Home is not a place,

It’s a feeling!

FullSizeRender

Stylist van Vonne’s homestyling

 

 

Ik ben Yvonne van der Schot, interieurdesigner, stylist en woningfotograaf van Vonne’s homestyling. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen.

 

Door mijn grenzeloze passie voor interieur en fotografie is, na een lange carrière als financieel adviseur bij ABN AMRO, Vonne’s homestyling ontstaan.

 

 

 

 

Wat vind ik zo leuk aan dit vak!

Ik vind het heerlijk om iedere dag bezig te zijn met dingen die mij energie en inspiratie geven. Ik vind het leuk om andere mensen te adviseren en te inspireren. Geen dag en opdracht is hetzelfde en iedere opdracht geeft mij veel inspiratie en krijgt een nieuwe look en feel! Het is voor mij steeds weer een leuke uitdaging om een goed doordacht plan te ontwerpen en uit te voeren. En uiteraard vind ik het leuk om opdrachtgever(s) te verrassen met een fantastisch eindresultaat!

 

 

Mijn kracht?

Het verkopen, verbouwen of het bouwen van een woning kost veel energie en stress. Ik ga er voor zorgen dat je veel rust en energie overhoud voor andere leuke dingen.

 

Hoe?

Door mijn kennis en ervaring weet ik precies hoe ik in een woning de juiste sfeer, rust en eenheid kan creëren. In een compleet interieurplan geef ik precies aan welke materialen en kleuren waar bestelt kunnen worden en dat allemaal op basis van je woonwensen en binnen het budget!

Wil je jou woning verkopen en wil je advies over de beste woningpresentatie. Ik geef niet alleen advies maar met mijn hands-on mentaliteit wordt de complete woning gerestyled voor de verkoop.

 

Als interieuradviseur en stylist help ik je graag met het realiseren van je droominterieur of de perfecte woningpresentatie voor Funda.

 

Laat mij je verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Uiteraard passend bij je woonwensen, budget en woonstijl!

 

Alvast heel veel woonplezier in je droomhuis!

 

Yvonne