Vragenuurtje met Yvonne

 Het vragenuurtje

Heb je interieurvragen waar je zelf niet uitkomt en wil je hierover met een expert sparren. Heb je vragen over kleur, indeling, verlichting, vloeren, raambekleding of wil je leuke shop tips, advies bij de metamorfose van oude meubeltjes. Of heb je wel ideeën maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Met het basisstappenplan van Vonne’s homestyling kan ik je goed op weg helpen. Maak een afspraak voor het vragenuurtje met Yvonne en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we een uur lang al je interieurvragen bij mij aan de ‘tekentafel’.

 

Wat kan je van Vonne’s homestyling verwachten

In dit uur geef ik mondeling advies over:

  • Kleurgebruik,
  • styling van accessoires,
  • materiaalkeuze,
  • meubelindeling,
  • verlichting,
  • aanschaf of re-styling van meubels

Om het uur zo optimaal mogelijk te benutten is het handig om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Als je een plattegrond (schaal 1:50) hebt van de ruimte waarover je advies wilt, dan kunnen we deze perfect gebruiken om een goede indeling van de ruimte te maken. Verzamel sfeerbeelden van interieurs die je mooi vindt en plak deze op een moodboard. Neem eventueel uitgezochte kleuren en/of materialen mee. Met een goede voorbereiding kan ik veel vragen beantwoorden en tips geven.

 

Wil je liever dat ik naar jou toe kom? Dat kan natuurlijk ook, dan is het interieuradvies aan huis misschien iets voor jou.

 

Wat kost een vragenuurtje met Yvonne

Een uurtje advies bij mij aan de tekentafel kost € 125,- incl. BTW.

 

Liever een andere vorm van advies?

Dat kan. Heb je liever een uitgebreid interieurplan? Dan is een compleet interieurontwerp misschien iets voor jou. Of wil je alleen een interieur- kleur- of lichtadvies? Of krijg je niet de juiste sfeer in huis? Dan kan het interieuradvies aan huis iets voor jou zijn!

 

Afspraak maken?

Er is dus heel veel mogelijk. Heb je nog andere wensen of vragen, wil je meer informatie over een vragen uurtje met Yvonne of wil je direct een afspraak maken? Vraag gerust naar alle mogelijkheden via mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06 250 209 55, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.