Interieurdesigner

Wil je een interieurplan, van een interieurdesigner, dat past bij jou wensen?

Dan ben je bij Vonne’s homestyling aan het juiste adres.

Als interieurdesigner, ontwerp ik, altijd een persoonlijk interieurplan dat aansluit bij je woonwensen. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en heeft iedereen zo zijn eigen specifieke wensen en behoeftes.

Met een frisse objectieve blik ontstaan de mooiste interieurontwerpen.

 

Heb je behoefte aan een frisse kijk op je interieur? Mis je eenheid en sfeer in huis? Ik help je graag om een gezellig thuis te creëren! Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je direct een afspraak maken? mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06 250 209 55 dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

Zoveel mensen zoveel wensen.

 

Compleet interieurplan

Standaard werkt Vonne’s homestyling met een compleet interieurontwerp. Dit complete interieurplan, dat aansluit op je woonwensen, zorgt ervoor dat je na de presentatie van dit plan, direct aan de slag kan. Meer informatie en mijn werkwijze vind je bij het interieurontwerp.

 

Interieur-, kleur- of lichtadvies

Ik kan me voorstellen dat wanneer je alleen maar interieur-, kleur- of lichtadvies wilt, je niet zit te wachten op een compleet interieurplan. Past dit beter bij je wensen en wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust een kijkje bij Interieuradvies aan huis.

 

Interieurstyling

Naast het interieuradvies of het complete interieurplan is het ook mogelijk dat ik je help bij het restylen van een ruimte of vertrek? Alle informatie hierover vind je bij Stylist.

 

Lichtplan

Heb je naast het standaard lichtadvies binnen het interieurplan een uitgebreid lichtplan voor de installateur of aannemer nodig? Vonne’s homestyling maakt ook complete lichtplannen. Informatie hierover vind je bij het lichtplan.

 

3D visualisatie

Wil je graag een beeld krijgen hoe het interieurplan en/of de verbouwing van een ruimte of vertrek eruit komt te zien. Dan is dat mogelijk met een 3D visualisatie.

 

Heb je alleen wat interieurvragen?

Je hebt een idee wat je wil, maar;

  • wil je weten of je de juiste kleuren combinatie hebt
  • je kan geen keuze maken in stijl
  • je hebt geen idee of hetgeen je op het oog hebt wel past
  • je mist alleen de juiste sfeer in huis en je wilt graag sparren met een expert op dit gebied.

Maak dan een afspraak voor het vragenuurtje met Yvonne