Interieurontwerp

Een interieurontwerp helpt je bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.

Bij het inrichten van je huis is het allerbelangrijkste dat je jezelf prettig voelt in je eigen huis. Dus niet alles hoeft in dezelfde kleur of stijl te zijn. Maar juist met een goede mix van kleuren, stijlen, materialen en een spannende inrichting met contrasten maak je je huis persoonlijk, bijzonder en eigen. Vind je het lastig om de juiste combinaties en/of mixen te maken of ben je bang dat het te rommelig of te druk wordt? Vonne’s homestyling helpt je graag met haar interieurontwerp bij het maken van de juiste keuzes en combinaties.

 

Als interieur designer geef ik kleur-, licht- en/of interieuradvies en ontwerp ik een uitgebreid interieurplan dat aansluit op jou woonwensen.

 

Mijn stijl is te herkennen aan, dat ik oude en nieuwe elementen met elkaar weet te verbinden, waardoor een warm en mooi interieur ontstaat. Ik schroom niet om bijvoorbeeld een modern interieur te combineren met Vintage en/of stoere industriële elementen.

 

Mijn werkwijze bij een interieurontwerp is als volgt;

Vrijblijvend intake gesprek

Graag kom ik bij je thuis kennismaken, om je woonwensen & woonstijl te inventariseren en bespreken we wat het totale budget is waar ik mee aan de slag kan. Uiteraard bespreken we ook wat je van mij kan verwachten.

 

Offerte

Na het intake gesprek ontvang je op basis van je wensen een passende offerte per mail.

 

Ontwerp maken

Zodra ik de getekende offerte retour heb, ga ik aan de slag met je woonstijl en wensen om een persoonlijk advies te maken.

 

Interieurontwerp presenteren

Tijdens het adviesgesprek presenteer ik het complete interieurplan, waarna je het interieurplan van mij ontvangt.

 

Uitvoering

Na de presentatie van het interieurplan kan je in principe zelf aan de slag.

 

Wat kan je van Vonne’s homestyling verwachten

Je krijgt een compleet interieurplan dat bestaat uit:

  • Sfeer moodboard
  • interieurontwerp (plattegrond) op schaal met een interieuradvies voor een optimale indeling van de ruimte
  • kleuradvies
  • lichtadvies
  • materiaaladvies
  • uitgewerkt meubelplan
  • uitgewerkt plan voor accessoires & klein meubilair

Wat kost een interieurontwerp

De kosten voor een interieurontwerp van 1 ruimte of vertrek (bijvoorbeeld woonkamer of slaapkamer) zijn € 595,- incl. BTW. Wil je een interieurontwerp voor meerdere ruimtes of vertrekken (bijvoorbeeld woonkamer en keuken) vraag dan naar de speciale tarieven.

 

Extra mogelijkheden bij een interieurontwerp

Heb je behoefte om het interieurontwerp nog completer te maken met een lichtplan, 3D visualisatie of wil je dat ik de styling aan de hand van het interieurontwerp verzorg. Vraag gerust naar alle mogelijkheden via mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06 250 209 55, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

 

Liever een andere vorm van advies?

Dat kan ook. Wil je alleen een interieur- kleur- of lichtadvies? Of krijg je niet de juiste sfeer in huis? Dan kan het interieuradvies aan huis iets voor jou zijn! Heb je alleen interieurvragen? Of wil je weten of je de juiste kleuren combinatie hebt? Dan is het vragenuurtje met Yvonne misschien iets voor jou!

 

Afspraak maken?

Er is dus heel veel mogelijk. Heb je nog andere wensen of vragen, wil je meer informatie of wil je direct een afspraak maken? mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06 250 209 55, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.