Bezichtiging & Open Huis styling

Quick-styling voor een bezichtiging of een open huizen dag vergroot uw verkoopkansen!

 

Bezichtigingen en open huizen dagen brengen veel teweeg. Kort voor een bezichtiging en/of open huis kan Vonne’s homestyling je helpen met de optimale presentatie van je woning, tuin en balkon, zodat kijkers enthousiast worden voor je huis en zo de verkoopkans vergroot. Heb je een leegstaande woning? Laat je woning dan meubileren voor de open huizen dag, voor meer info zie meubelverhuur.

 

Quick verkoopstylingBezichtiging of open huis styling

Is je woning door Vonne’s homestyling gerestyled en heb je op korte termijn een bezichtiging of open huis en heb je geen tijd de woning weer net zo te stylen als na de restyling? Ik kom graag bij je langs om de finishing touch aan de woning te geven.

De kosten hiervoor bedragen € 149,- inclusief BTW.

 

 

Open huizen dag inclusief quick-styling

Vind je het niet prettig potentiële kopers rond te leiden in je eigen huis of ben je niet beschikbaar tijdens de open huizen dag, dan kan Vonne’s homestyling de rol als gastvrouw overnemen.

Voordat de open huizen dag begint geef ik de woning een quick-styling en vervolgens ben ik deze dag als gastvrouw in de woning aanwezig om de sterke punten van je woning aan de potentiële kopers te presenteren.

De kosten hiervoor bedragen € 295,- inclusief BTW.

 

Vraag vandaag nog een bezichtiging of open huis styling aan via mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06-250 209 55.