Woningfotografie

Goede Woningfotografie met vastgoedstyling is goud waard!

Een potentiële koper kijkt op Funda gemiddeld maar 2 seconden naar een foto! Is de 1e indruk niet goed, dan zoekt men verder naar de volgende woning die aan hun wensen voldoet.

Daarom is een goede presentatie van de woning op Funda met professionele foto’s van essentieel belang. Het is belangrijk dat je woning opvalt op internet en dat de potentiële koper nieuwsgierig gemaakt wordt. Je krijgt tenslotte maar 1 kans om een goede indruk achter te laten. Je bent dus bij Vonne’s homestyling op het juiste adres!

 

 

Door woningfotografie te combineren met een verkoopstyling creëer je het mooiste verkoopplaatje. Meer informatie over verkoopstyling.

 

 

Vonne’s homestyling is gespecialiseerd in verkoopstyling & woningfotografie! Bij mijn projecten zie je voorbeelden van verkoopstyling met foto’s van voor en na de styling.

 

 

 

 

Wat kost woningfotografie?

Voor  € 299,- (inclusief btw) krijg je een complete fotoreportage van de complete woning. Onbeperkt aantal foto’s. Inclusief een eventuele Quickstyling. Totale duur fotosessie en eventuele quickstyling is maximaal 4 uur. Indien er langer nog is, wordt een meerprijs berekend van € 75,- per uur (incl. btw)

Alle foto’s worden digitaal aangeleverd. Vonne’s homestyling zorgt ervoor dat deze foto’s gebruikt kunnen worden voor zowel internet als in een verkoopbrochure.

 

Vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan via mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06-250 209 55.