Over Vonne

Yvonne van der Schot

Mijn passie is om van ieder huis een sfeervol thuis te maken

 

 

Ik ben Yvonne van der Schot, interieurdesigner, stylist en woningfotograaf van Vonne’s homestyling. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen.

 

Door mijn grenzeloze passie voor interieur en fotografie is, na een lange carrière als financieel adviseur bij ABN AMRO, in 2014 Vonne’s homestyling ontstaan.

 

 

Wat vind ik zo leuk aan dit vak!

Het is elke keer weer een fantastische uitdaging om de woonwensen met mijn creatieve ideeën te vertalen naar een persoonlijk en uniek interieurplan. Zodanig dat ik een sfeervol huis creëer, waarin iedereen zich thuis voelt.

Ik schroom niet om een modern interieur te combineren met vintage en stoere elementen. Hierbij pas ik graag verrassend kleurgebruik toe, gecombineerd met stoere natuurlijke materialen, design & verrassende details.

 

Mijn kracht?

Het verkopen, verbouwen of het bouwen van een woning kost veel energie en stress. Wil  jij rust en energie overhouden voor andere leuke dingen? Dan zorg ik samen met een team specialisten, (zoals de schilder, behanger, stoffeerder, elektricien etc.) ervoor, dat wij het interieurplan uitvoeren zoals het bedacht is. De inkoop van de meubels en de styling neem ik voor mijn rekening. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te genieten van je nieuwe thuis.

 

Mijn inspiratie

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste interieurtrends en alle ontwikkelingen op het interieurgebied. Daarom ga ik veel naar (vak)beurzen, bedrijfsbezoeken en events. Wil je op de hoogte blijven van mijn wooninspiratie, dan kan je mij volgen op Instagram, Facebook en Pinterest. Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief interieur tips & inspiratie.

 

Alvast heel veel woonplezier in je droomhuis!

 

Yvonne