Interieuradvies aan huis

Interieuradvies

Voor ieder interieurvraagstuk heeft Vonne’s homestyling een passende oplossing. De wensen en behoeften, vormen altijd het uitgangspunt voor het interieuradvies en de uiteindelijke manier van uitvoering.

Wil je alleen interieur-, kleur- of lichtadvies? Met het interieuradvies aan huis krijg je een advies op maat dat aansluit op je woonwensen.

 

Mijn werkwijze is als volgt;

Ik kom in een 3 uur durend adviesgesprek bij je thuis. Na een korte introductie en kennismaking lopen we door de woning om te kijken wat je woonwensen en vragen zijn. Je kunt alle vragen stellen op het gebied van interieur, stijlen en woonwensen. Je krijgt direct tips en suggesties waarmee je dan zelf verder aan de slag kunt gaan. Vaak kunnen kleine aanpassingen al een hele verandering zijn.

 

Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten. Stel je zelf de volgende vragen en schrijf ze op:

  • Wat zijn mijn woonwensen?
  • Wat zijn mijn gewoonten?
  • Wat vind ik mooi?
  • Wat inspireert mij?

Om de 3 uur zo optimaal mogelijk te benutten is het handig om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Als je een plattegrond (schaal 1:50) hebt van de ruimte waarover je interieuradvies wilt, dan kunnen we deze perfect gebruiken om een goede indeling van de ruimte te maken. Verzamel sfeerbeelden van interieurs die je mooi vindt en plak deze op een moodboard. Leg eventueel uitgezochte kleuren en/of materialen klaar.

Met een goede voorbereiding kan ik veel vragen beantwoorden en tips geven.

 

Heb je niet zo heel veel vragen maar wil je graag met een expert op interieurgebied sparren? Dat kan natuurlijk ook, dan is het vragenuurtje met Yvonne misschien iets voor jou. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Wat kan je van Vonne’s homestyling verwachten

  • Kennismaking en interieuradvies bij je thuis van 1 ruimte max. 3 uur
  • Mondelinge inspiratie, ideeën en advies
  • Antwoord op al je vragen.
  • Ik neem alles mee om een compleet interieuradvies te geven zoals: kleurwaaiers, inspiratiebeelden, schetsmaterialen en materiaalstalen.

De ervaring leert dat 3 uur genoeg is om een mooi basisplan te maken waar je mee aan de slag kan. Heb je na dit adviesgesprek toch nog behoefte aan meer interieuradvies voor een andere ruimte of wil je graag dat ik je help met het schuiven van de meubels en accessoires om de juiste sfeer in je huis te krijgen? We kunnen altijd het adviesgesprek verlengen of een nieuwe afspraak maken.

 

Wat kost een interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis kost €275,- inclusief BTW (ieder volgend uur €75,- incl. BTW)

 

Liever een andere vorm van advies?

Dat kan ook. Heb je alleen interieurvragen? Of wil je weten of je de juiste kleuren combinatie hebt? Dan kan het vragenuurtje met Yvonne iets voor jou zijn! Of heb je liever een uitgebreid interieurplan? Dan is een compleet interieurontwerp misschien iets voor jou.

 

Afspraak maken?

Vonne’s homestyling heeft voor iedere interieurvraag en iedere portemonnee een passende oplossing. Mailme@vonneshomestyling.nl of bel me op 06 250 209 55, vertel je wensen en wat je budget is, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.