Interieuradvies aan huis

Met een interieuradvies aan huis krijg je twee uur intensief interieuradvies bij jou thuis, met veel tips en inspiratie, waarin ik al jouw interieurvragen beantwoordt. Na afloop ontvang je een persoonlijke kleurenkaart, zodat je hierna snel zelf aan de slag kan.

Voor de afspraak ontvang je een vragenlijst zodat we direct en goed voorbereid aan de slag kunnen. Om de tijd optimaal te benutten is het fijn als je zoveel mogelijk informatie verzamelt, zoals sfeerbeelden, kleuren en materialen die je mooi vindt.

Wil je indelingsadvies, is een plattegrond (schaal 1:50) van de woning onmisbaar.

Jouw woonwensen

Welke onderwerpen er in jouw interieuradvies zitten, hangt af van jouw woonwensen. Op basis hiervan wordt een interieuradvies op maat gemaakt.

Hieronder vind je de woonwensen waar ik, Vonne, je mee kan helpen.

Kleur & materiaaladvies

Kleur & materiaal is van grote invloed op de sfeer en uitstraling van je interieur. Met de juiste combinatie van kleuren & materialen maak ik je huis persoonlijk, bijzonder en eigen. Om ervoor te zorgen dat er een goede balans is in het interieur, hou ik tijdens het advies rekening met het complete plaatje. Denk dan aan vloeren, stoffering van trappen, raambekleding, verf, behang, meubelstoffen, herstofferen van huidige meubels, nieuwe meubels en woonaccessoires.

Indelingsadvies

Je woonwensen en/of gezinssituatie zijn veranderd en je bent opzoek naar de ideale indeling van je woning.

Met een indelingsadvies help ik je op weg naar de ideale meubelindeling. Dit kan d.m.v. het maken van indelingsplan op de aanwezige plattegrond of het direct schuiven met meubels.

Voor constructieve zaken, zoals het verplaatsen of weghalen van muren, deuren of ramen, wordt een bouwkundige ingeschakeld.

Accessoires & Styling

Kussens en plaids, vazen en bloempotten, groen, en andere decoratie die voor de puntjes op de i zorgen in je interieur. Naast dat ik een voorstel kan maken voor woonaccessoires, kan ik ook de styling voor je verzorgen.

Coördinatie bouw- en projectuitvoering

Ik neem graag het geregel en gestress uithanden. Daarom neem ik graag de realisatie en begeleiding van je over. Dat betekent dat ik het behang en verf kan bestellen en bezorgen, de raamdecoratie inmeet, offreer en kan plaatsen. Maar ik kan ook de schilder, stukadoor of klusjesman aansturen.

Wat kost een intererieuradvies aan huis?

 

 

Voor € 199,- krijg je 2 uur Interieuradvies aan huis, een adviesrapport en kleurstalen.

Afhankelijk van je vragen kan het advies ter plaatse nog uitgebreid worden. Ieder volgend uur kost € 75,- .

 

Alle tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding van € 0,30 per km.