Als stylist zorg ik voor de beste woningpresentatie!

Zodra een woning te koop wordt gezet is het heel belangrijk dat de 1e indruk op Funda de beste is! Door een perfecte woningpresentatie wordt de woning meer bekeken op Funda! Wat veel potentiële huizenkopers nieuwsgierig maakt om je woning te komen bezichtigen.

Is de woning tijdens de bezichtiging zoals getoond op de foto’s dan zal dit veelal leiden tot een serieus bod op je woning!

Met een kleine investering een groot effect behalen!

Ik maak je woning klaar voor de verkoop door objectief naar de woning te kijken. De pluspunten van de woning worden benadrukt en de ruimte in je woning wordt aantrekkelijk en ruimtelijk gepresenteerd met het aanwezige interieur.

Het is dus niet de bedoeling je woning opnieuw in te richten met de laatste woontrends.

Leegstaande of modelwoning

Het verkopen van (deels) leegstaande woningen is niet eenvoudig. Met de huur van een compleet interieur wordt het mogelijk gemaakt een onvergetelijke 1e indruk achter te laten. Het huis wordt van top tot teen ingericht en voorzien van accessoires. Meer info over meubelverhuur

Wat kost stylingadvies?

Omdat niet ieder huis even groot is en afhankelijk wat je zelf kunt en wilt doen, kan het zijn dat ik in het ene huis langer bezig bent dan in het andere huis! Daarom bied ik naast een offerte op maat ook verschillende pakketten aan. Uiteraard kunnen de standaard pakketten worden uitgebreid met een professionele fotoreportage van je woning en/of een accessoire pakket dat past bij je huidige inrichting.

Yvonne van der Schot
Prins Hendriklaan 18
3433 EG Nieuwegein

T: 06 250 209 55

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring