Van interieuradvies & ontwerp tot styling

Zoveel mensen,
zoveel wensen.

Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde en heeft iedereen zo zijn eigen specifieke gewoontes, wensen en behoeften. Hierdoor wordt elk interieuradvies persoonlijk en creëer ik altijd een interieurplan, waarin je woon- en/of werkruimte zo wordt vormgegeven dat deze precies aansluit bij wie jij bent en wat je doet.

Maar welk advies past nu het beste bij jou?

Welk advies het beste bij jou past hangt af van je woonwensen en interieur vragen. Ben je opzoek naar interieur tips & inspiratie, kleuradvies, een heel uitgewerkt verbouwings- of inrichtingsplan of stylingadvies bij de verkoop van je huis? Ik kan je, samen met een team specialisten, helpen met al je interieur vragen. Om je een idee te geven, heb ik een aantal adviezen met de bijbehorende tarieven samengesteld. Staan jou woonwensen hier niet bij, ben je op zoek naar iets specifieks of wil je een combinatie van adviezen? Geen probleem, dan maak ik een offerte op maat gebaseerd op jouw woonwensen.

Interieuradvies aan huis

Een interieuradvies aan huis is een leuke en snelle manier om je interieur een nieuwe look & feel te geven.

Interieurontwerp & lichtplan

Een interieurontwerp & lichtplan helpt je bij het maken van de juiste keuzes, sfeer en combinaties als je gaat verbouwen, verhuizen of je complete interieur wilt vernieuwen.

Interieurstyling

Met een interieurstyling zet ik alle puntjes op I.

Stylingadvies bij de verkoop van je huis

Snel en voor de beste prijs je huis verkopen? Dan is de manier waarop jij je huis presenteert heel bepalend voor het verkoopproces

Yvonne van der Schot
Prins Hendriklaan 18
3433 EG Nieuwegein

T: 06 250 209 55

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring