Je huis verkopen

Snel en voor de beste prijs je huis verkopen.

Je hebt je nieuwe huis al op het oog of zelfs gekocht. Maar voordat je je lekker bezig kan houden met het plannen en inrichten van je nieuwe droomhuis. Moet je wel eerst je huis verkopen. Het liefst zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Dat wil jij toch ook?

Verkoopproces

De manier waarop jij je huis presenteert, is heel bepalend voor het verkoopproces. De 1e indruk op Funda bepaald of iemand het de moeite waard vind om je huis in het echt te zien. Laat je daarom, voordat je je huis te koop zet, goed adviseren door een stylist, die gespecialiseerd is, hoe je het beste je huis kan presenteren voor de verkoop.

Werkwijze

Afhankelijk van hoe je woning er uitziet en wat je zelf kan en wilt doen, zijn er diverse mogelijkheden waarbij ik je kan helpen.

Stylingadvies

Met mijn persoonlijk stylingadvies geef ik veel tips hoe je je huis ruimtelijk en toch sfeervol inricht voor de verkoop.

Fotostyling

Heb je geen tijd? Geef aan welke meubels en accessoires je mee wilt nemen naar je nieuwe droomhuis. Dan zorg ik voor de re-styling en fotografie. Zo creëer je het mooiste verkoopresultaat en is je huis binnen no-time klaar voor de verkoop.

Een gedateerde woning verkopen

Met een digitale styling, benadruk je de mogelijkheden en laat je zien hoe jouw woning er uit komt te zien met een modern hedendaags interieur.

Leegstaande & modelwoningen verkopen

Laat een onvergetelijke 1e indruk achter met een optimaal ingedeelde en ingerichte woning met een modern interieur.

Yvonne van der Schot
Prins Hendriklaan 18
3433 EG Nieuwegein

T: 06 250 209 55

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring