Digitale styling

Laat voordat je je gedateerde (deels) leegstaande huis in de verkoop zet een aantrekkelijke plattegrond met digitale styling ontwerpen.

Hierdoor verkoop je je huis sneller. Met een digitale styling krijgen potentiële kopers niet alleen een goed beeld van de afmetingen en de indeling maar ook van de mogelijkheden van je huis.

Je huis wordt visueel omgetoverd tot een compleet gemoderniseerd en ingericht huis waarmee je de kopers verleid en zij zich zelf wel in jou huis zien wonen.

Plattegronden & Impressies

Omdat er diverse mogelijkheden van plattegronden en impressies zijn, help ik je graag bij de keuze welke plattegrond(en) en impressie(s) het beste aansluiten bij jouw situatie.

Inmeten

Voor een goede plattegrond kom ik eerst de woning inmeten volgens de meetinstructies van de NVM. Dit meetrapport en de plattegronden kunnen gebruikt worden voor Funda.

Stituatietekening

Een situatietekening geeft een overzichtelijk beeld van de grootte van het perceel en waar de woning, de berging of garage zich op het perceel bevindt.

Digitale styling

Toekomstige bewoners worden nou eenmaal niet verliefd op gedateerde (leegstaande) woningen. Door het voor de kopers visueel te maken met digitale styling, benadruk je de mogelijkheden, geef je meer inzicht hoe groot de woning is en laat je zien hoe jouw woning er uit komt te zien met een modern hedendaags interieur. Zodat ze wel verliefd worden op jouw huis.

Yvonne van der Schot
Prins Hendriklaan 18
3433 EG Nieuwegein

T: 06 250 209 55

Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring